underbart sätt att bli väckt på.

the final fortune ala ringsignal, hög på volym på mobilen, mobilen liggandes ca 20 cm från mig och den ringer då jävlar vaknar man härligt och höll inte alls på att skita på mig.

obs! jag somnade inte om.

JULAFTON

Idag är dagen många har väntat efter, julafton. Många sitter säkert nu och har det trevligt, firar med sin familj. Medans jag sitter vid datorn, tittar på angel. Det känns bra.

nu ska jag fortsätta titta på angel och äta tortelini, mums.

23 december

Satt nyss och kollade lite på facebook, ja jag har inge liv. Facebook är ett farligt beroende och jag är där inne för många gånger per dag. Men dock så har jag faktiskt lyckats sluta spela dessa jävla spel som man blir inbjuden hela tiden! Yes, i say proud and loud!!!!  Men så sitter där och läser vad alla kompisar hittar på s¨å ser jag att någon har skrivit att det julafton imon och första va min reaktion: Ameeeen, sluuuuuta ljug bruuushhhhhhhhan. Sen kollar ja på datumet och se på fan så är de julafton imon.

Bara jag som lyckats missa de?

så imon är de julafton and I don't give a shit. Så länge mamma håller sitt löfte om att laga knäck idag så är jag nöjd.

JULLOV

Det är jullov och det känns inget speciellt för första gången i mitt liv så orkar jag inte bry mig. Just nu sitter jag bara och njuter av att vara nyduschad och fräsh, imon blir det gymmet en sväng och gymma bort ostbågarna och dippet som jag så fint åt idag och känner redan ångest. 1. De är jävligt onyttigt 2. Jag fåt ont i magen 3. Mkt dyrt.

Varför lär jag mig inte av mina egna misstag?

ps. världens tråkigaste fredag har anlänt :/

Tom

Gårdagen va fan inte min dag, jag blir så less ibland på allt. Varför ska allt hända mig? Varför ska jag behöva otur hela tiden? Inget känns posititvt just nu, längtar inte ens till julen. Den högtiden som brukar vara mysigast, bäst, trevligast och jag ser inte ens fram emot den? Vad har hänt med mig? Jag känner knappt igen mig längre, jag har ändrats så ofantligt mkt de senaste året och jag är inte säker längre om de är till de bättre. Mitt mål just nu är att klara skolan, ta studenten och flytta ifrån denna jävla stad. Den dagen kan jag börja andas och slappna av igen.

just nu är jag bara tom.

Lördagens händelse

(ja, jag har en överläpp. Den valde bara att rymma när denna bild togs.)

I Lördags va jag och Marika på krogen! Fan vad vi shakade asss, helt otroligt. Tror jag aldrig jag har dansat så mkt i mitt liv förut men fan va de va värt för fan va de va kul och att tilllägga så behövdes en galen kväll men min bästavän. Hände massa roliga saker och helt absurda saker, haha! Vi fick en människa efter oss som skrämde livet ur mig. Står man ute på balkongen och håller mina kompisar sällskap så kommer den här personen bakom mig och jag känner hur hon omfamnar mina höftar, jag får panik. Vafan, vi hade suttit och snacka i typ fem minuter före de hade vi aldrigt träffat personen.

Vafan hände med att respektera folk?

Tatuering nästa!

Idag är jag glad, jag längtar, jag är förväntansfull och nervös! Det är nämligen så att jag äntligen tog mig tid att boka tid hos en tatuerare och fick tid på fredag. Så dom närmsta dagarna kommer min hjärna endast kunna tänka på tatuering tatuering och åter tatuering.


Dock ska min tatuerare ändra den lite så S:et passar mer in och dom inte blir lika kompakta.

Nu ska jag leva på denna glädje i några dagar! ♥

Mydighetsdagen!


Mupp 1 och mupp 2, djävulen och gud, anks och maxs eller mindre kända som Angelica och Marika

Måste få gratulera min bästa vän som fyllde 18 år i söndags! Hipp hipp hurra! Vi slog på stort i lördags och firade henne, satan va kul de va. Jag blev verkligen påmind hur kul man kan ha med sina kompisar.

Imon drar vi även till den stora staden och skall inta saco mässan, detta kommer bli "a day to remember". Man vet aldrig för skit djävulen och gud hittar på tsm.


Svaret på mina problem

Nu har jag äntligen fått svar på vad som är fel med min mage och varför jag aldrig fick veta mina provsvar. Jag för ca 1,5 månader sedan hos en doktor pga att jag har ont i magen och det bli värre när jag äter, fick akuttid och två timmar senare satt jag hos doktorn i hopp om att få svar vad somär fel. Jag fick ta lite blodprov och ett mindre roligt prov. Dagarna gick, veckorna gick och det hann nästan gå två månader men fortfarande inget sar från proverna. Mamma försökte gäves övertala mig att ringa till doktorn igen för magen blev inte bättre. Men jag vägrade för varför skulle de va nån skillnad nu? Hade redan vart hos doktorn två gånger förut och dom hade inte fixat mig men tillslut gav jag upp.

Jag ringe vårdcentralen, berättade om mitt problem och att jag inte fått nå svar av mina prover. Jag fick uppge mitt personnummer och då säger kvinnan som jag pratar med att läkaren jag träffade sist har slutat och inte gett över mina papper till nån annan utan dom hade bara glömts bort. Så över telefonen fick jag reda på att jag har bakterier i magen som heter helicobacter pylori som orsakar magsmärta och illamående.

Si nu sitter jag här med tre olika mediciner som jag ska ta två gånger per dag, fyra piller vid varje tillfälle. Den största är hela 1,5 cm stor och väldigt vidrig. Detta lilla kalas gick på ca 600 kr. Det tycker jag är grymt mkt pengar med tanke på att jag endast ska käka detta i en vecka.


RSS 2.0