Hemma i Borlänge!

Nu är jag hemma igen från en mycket rolig helg! Vi har spelat amerikansk fotboll, tittat på film, lekt polis och tjuv, lekt mördarleken. (Världens bästa lek!)

Den går ut på att man får en lapp med ett namn på, den ska du mörda.. Men det får inte vara några vittnen och när du har mördat din person så får du namnet på den personen ditt mordoffer skulle mörda och då ska du mörda denna person ist. Den som mördar mest eller är siste man överlevande vinner! Det som var tråkigt va att den person jag mördade skulle mörda mig, så jag fick bara mörda en person.28 jan - Långsam skoldag


nej, jag är inte amerikan gillar bara USA.

ÅH, denna skoldag har varit helt värdelös. Började med två svenska lektioner där vi inte gjorde något speciellt, utan fick instruktioner om hur vi ska skriva projektarbetet sedan idrott där vi spelade mjuktennis. Det måste vara världens sämst sport!!!!! Det är till för tjejer som inte vågar ta i eller anstränga sig.

t. ex OMG, svett HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP! Väx upp och inse att man dör inte av en liten fotboll eller att tacklas.

27 jan - Criminal Minds

Criminal minds måste ändå vara världshistorien bästa kriminal serie! Varje avsnitt är lika spännande och varje gång blir man förvånad om hur dom kommer upp med allt. Liksom tre tjejer blir instängd i ett rum endast två kommer överleva tjejerna är tvungen att välja och mörda en tjej för att dom andra två ska överleva eller en kannibal lyckas få FBI teamet att äta mäniskokött utan deras vetskap. Just nu har jag sett ca hälften av alla avsnitt och serien blir bara bättre och bättre!


27 jan - Ledig från skolan

vet inte vad som har hänt med mitt schema, men kolla på onsdagen så förstår ni vad jag menar.

Åh, snacka om skönt att vara ledig från skola, speciellt när man inte räknade med det heller. Jag hatar onsdagar för den är så dumt planerat nästan så jag vill slå schemaläggaren. Jag går från 08.00 till 16.25 och har endast TRE lektioner!! Och för att göra saken värre är första lektionen på morgonen andra vid lunch och tredje på efter middagen.

Men nu slapp jag denna dag för ena läraren va sjuk, andra va inställd och tredje gick med om hemuppgifter. ♥

Så idag har jag njutit av min ledighet och varit och gymmat lite, druckit te, ätit gröt och unnat mig en bit sockerkaka och nu ska jag bara ta det lugnt tills ikväll då jag ska ut och motionera med en kompis! Skönt att få igång gymningen och löpningen igen

26 jan - Slutet lite bättre

Dagen slutade bättre än vad den började iaf! Jag kom hem chillade lite vid datorn bestämde mig att nu var de dags att börja gymma igen efter ett uppehöll på ca 1 månad pga min uberförskylning som aldrig ville försvinna. Så de va jäkligt skönt att få gymma igen, känslan efter är så otroligt skönt! Man är svettig, man är trött och man är så himla nöjd!

26 jan - Dålig början av dag

(ungefår sådär kände jag mig inomborde inkl ilska)

Denna dag började dåligt, väldigt dåligt. Allt började med att jag kände ångest att gå till skolan igen för vi har Måleri när jag väl kom dit blev de inte bättre. Jag skulle sätta upp den sista väven på mitt tak, men när jag kommer dit så upptäcker jag och min mentor att spacklet har spruckit pga av limmet som vi använde utav att förlimma har sugit åt sig så pass mycket att spacklet hade torkat och spruckit på vissa ställen. Mitt ända val va nu att ta en skrapa och skrapa bort sprickorna och självklart för att göra allt värre så är det inte bara spacklet som har "lossnat" utan två laget till och för att sätta spiken i kistan så går två lager spackel och ett lager väv att dra ner. Det var då jag började bli grymt irriterad och undrade varför sånt här just måste hända mig hela tiden. Men jag förtryckte det och fortsatte riva och till slut hade jag rivit ner halva taket sen tog de stop och jag tänkte: puh, då slipper jag riva ner resten. Jag hämtar en annan målerilärare och han börjar titta ställer sig på bocken och tammefan så upptäcker han jag måste riva ner resten av taket. Då brast det fyfan vad jag blev sur, självklart kom mina klasskompisar och tittade och skrattade jag sa till dom att hålla käften och gå därifrån för jag va sur, sedan gick jag och satte mig och sur i ca 40 min innan de va rast.

De ända jag hade tur i denna skoldag var att jag inte behöve spackla om allt igen utan jag behövde bara slipa av taket och sedan sätta upp väven igen.

Men gud va nära jag va att ge upp och bara strunta i skiten för jag trivs inte på måleriutbildningen och jag känner verkligen att detta är inget jag vill göra i framtiden. Men jag har bara ett halvår kvar att hålla ut sedan är jag fri för höskolan! ♥

FIL

spillde nyss fil på mitt tagenbord

förvånad?

nej.

My life in detailIdag är det fredag! FREDAG! Och jag sitter hemma och inte gör ett piss förutom att förbruka el. Jag skäms, jag gråter. Jag vill ut och hitta på något. I GOT NOW LIFE, NO LIFE AT ALL! and people let me prove ut!

Såhär har min dag sett ut i detalj

08.00 Vaknar av väckarklockan inser att jag inte börjar förän 09.45 skrattar hånfullt mot mobilen och somnar om igen. Jag 1 - 0 mobil.

09.00 Vaknar, överväger att stanna hemma för att sova vidare. Försöker komma med bortförklaringar men inser att det bara är en fucking lektion så mkt orkar jag.

09.25 spyr världens minsta spya. Har som sagt varit sjuk i ca 5 veckor. Min bror har varit magsjuk och min mor är det nu också.

09.26 Skäms över min spya.

09.34 Går till skola

09.40 Är framme i skolan

09.45 Försäljning och Service börjar. Måste vara årets mest annorlunde lektion. Förra lektionen fick vi gå på kupolen och leka kunder och be om hjälp för att sedan betygsätta hjälpen och idag fick vi redovisa.

11.20 Lektionen slutar fem minuter försent :(

11.21 Går hem

11.26 Hemma och går till datorn

18.00 Humlan med Marika

20.20 Dator.

-||-

-||-

osv
osv
osv
etc
etc
etc

SJUK

Detta känns lite drygt, jag är fortfarande sjuk. Har säker tvarit förskyld i över tre veckor, hostan vägrar försvinna. Jag kan lova er att denna hosta är inte att leka med utan är dödsfarlig! Jag hostar så pass mycket att jag får ont i huvudet, blir spy färdig och ont i mina magmuskler. Men de roliga va att idag var jag i skolan för första gången på en vecka och min frågade om inte jag skulle ta och gå hem för han såg att jag inte mådde nå bra men jag valde att stanna därför att om man missar för mycket praktiskt så hamnar man väldigt mycket efter och det jag inte.

ISTIDEn ny istid har kommit. Idag har tempraturen legat på cirkus - 28 grader!!!!! Fattar ni hur sjukt kallt de är? De är nästan så man vägrar gå ut och ist sitter man i fönstret och skrattar åt idioterna som vandrar mot en självklar död.

ps. skadeglädje är den bästa glädjen!!!

jag diggar min hund.


söndag 030110

Jag hatar Dalatrafiks priser, dom kan hänga sig. Jag är sjuk för andra gången detta lov. Jag har sett klart alla säsonger av Angel och HIMYM. Daniel har slutat på humlan. Alla lampor i mitt rum har dött. Jag har tråkigt.

en positiv sak! JAG TAR STUDENTEN OM ETT HALVÅR!!!!

RSS 2.0