Polisen nästa!

Snart ska jag och mamma börja dra oss till polisstationen för jag ska skaffa pass till mig, sedan blir det posten för att skicka iväg lite paket och sen blir det att umgås med Marika! Denna dag kommer bli rolig! Jag älskar när det händer saker hela tiden.

STUDENTMÖSSA

Nu har min student mössa kommit, jag svävar på moln! Okej, de kom i tisdags men jag svävar fortfarande på moln och blir lika glad när jag tittar på den! Det går knappt att tänka att det bara är mindre än fyra månader tills studenten det känns som den tiden kommer försvinna snabbare än vad jag hinner blinka för det känns som det var igår jag va en liten fjuttig 16årig tjej som började gymnasiet.


Dålig bild, i know!


Student penna, har även fått glas och visselpipa men glömde att ta kort på dom.
19 feb: Porjektarbete

Jag har ett stort problem i skolan. Jag går byggprogrammet med inriktning måleri men glöden jag hade för måleri i ettan är borta. Det kan dels bero att jag känner att jag inte passar in i min klass och att jag vill inte jobba som målare på heltid. Men att ha apu på ett måleri företag är så mycket roligare än skolan fast det är längre arbetsdagar och fler men endå inte det jag vill jobba med i framtiden. Nu tar jag studenten om fyra månader och jag förväntas göra ett projekt arbete om något som tillhör måleri.

Jag har valt att göra ett helt teoretiskt arbete om papperstapetens historia i Sverige och har ingen inspiration över huvudtaget och har endast skrivit två meningar. Men nu ska jag tvinga mig att börja med det och ska satsa mitt bästa så jag får ett bra betyg, men det är svårt när man inte vill göra det.


min bästa vän i den närmsta timmen. :(

Önska mig lycka till!

19 feb: REKORD i löpning

Igår var motivationen på topp, jag tänkte nu jävlar ska jag ut och löpträna och slå mitt rekord på 1,78km. Men självklart hittar jag inte mina löparbyxor så det fick bli shorts och löpträning på gymmet i stället, vilket slutade väldigt bra jag joggade i hela 23 minuter och hann nästan 3 km, vilket jag är väldigt väldigt VÄLDIGT stolt över! Ni skulle sett mig för ett halvår sedan då kunde jag inte ens jogga hundra meter utan att bli anfådd. Jag är så otroligt stolt över mig själv som inte har gett upp utan och fortsätter blicka framåt och mitt nästa mål är att kunna klara av att joggga 5 km utan uppehåll och att kunna göra riktiga armhävningar dvs stå på fötterna och inte knäna.

Jag rodde lite intervaller på roddmaskinen också gjorde armhävningar och tog död på mina lår totalt med ufall med vikter vilket jag känner av idag och inte lite heller.Om jag kan jogga ca 3km så kan vem som helst det! Det gäller bara att tro på sig själv, motivera sig själv och inte ge upp när det är som drygast! ♥

17 feb a day i never forget

Den 17 februari sprang jag för första 1,78 km utan uppehåll!!!!! Ni anar inte hur stolt jag är över mig själv! Den känslan efter är så himla underbar. Känslan att har klarat något som man aldrig klarat förut och att det inte ens var så drygt som man förväntade sig! Den 17 februari är en dag jag aldrig kommer glömma, en dag då jag verkligen var stolt över mig själv, en dag när mitt självförtroende höjdes lite.

4 feb - Ja men bra

Visst är det kul när man sitter och väntar på att en lektion ska börja så dyker inte läraren upp? Och ingen annan lärare vet inte vart våran lärare är heller.

eller

Att min usb sladd är borta?

Ibland är livet för underbart.

RSS 2.0